Si ets un alumne amb interès per àrees com les matemàtiques, la física, la informàtica o la tecnologia; o si tens una gran capacitat de raonament, observació, concentració, anàlisi i experimentació; o si ets una persona crítica i curiosa, et recomanem que facis el Batxillerat Cientificotècnic.
Si el fas, accediràs més fàcilment a les carreres de Biologia, Biotecnologia, Bioquímica i Biomedicina, Ciències Ambientals, Física, Matemàtiques, Química i totes les especialitats d’Enginyeria i d’Arquitectura.
Si ets una persona a qui li interessa l’àrea de la sanitat, ets sociable, amb capacitat d’atenció i saps escoltar els altres; o si ets observador, reflexiu, amb ganes d’ajudar els altres; o si t’interessa la natura i tens una bona capacitat d’estudi, et recomanem que facis aquest Batxillerat.
Si fas aquesta opció podràs accedir directament a les següents carreres: Ciència i Tecnologia dels Aliments, Farmàcia, Nutrició Humana i Dietètica, Logopèdia, Psicologia, Medicina, Odontologia, Òptica i Optometria, Podologia, Infermeria, Fisioteràpia, Veterinària, Biologia, Biotecnologia, Bioquímica i Biomedicina, Ciències Ambientals, Física, Matemàtiques i Química.

ITINERARI