Arts Plàstiques
i disseny

En el curs 1998-1999 és va iniciar a l’Angeleta el batxillerat d’arts plàstiques, imatge i disseny, que capacita a l’alumnat
per a l’adquisició de coneixements i habilitats en el
món artístic plàstic i els orienta cap a estudis posteriors dins d’aquest àmbit. En tots aquests anys s’han anat produint canvis: d’alumnat, de professorat, d’espais, de dotacions i de currículum, adaptant-nos a la progressiva incorporació de les noves tecnologies. Canvis i experiència que fan que aquests estudis estiguin força consolidats en el nostre centre.

Hem mantingut sempre el treball coordinat en les quatre matèries de modalitat, doncs són molt específiques d’aquest batxillerat i complementaries entre elles. D’aquestes, dibuix tècnic i dibuix artístic, les considerem com a matèries instrumentals, doncs creiem que aprendre a dibuixar és aprendre a pensar. Dibuixar és resoldre problemes i per tant, dona eines per a solucions tècniques i artístiques en general. Conjuntament amb la resta de matèries: disseny, cultura audiovisual i fonaments d’art, es genera a l’alumnat, la veritable plataforma per a la comprensió de la morfologia i dels
processos creatius comuns a totes les futures especialitats.

En totes les matèries vehiculem: el desenvolupament de la capacitat creativa, l’assimilació de conceptes, continguts, hàbits, habilitats i l’aprenentatge de metodologies de treball que els capaciti per a desenvolupar projectes amb rigor.
Tot això, l’alumnat ho assoleix amb la constància en el treball diari, amb l’esforç regular i sempre, amb l’ajut del seguiment personalitzat per part del professorat, doncs la comunicació individualitzada professor-alumne, és bàsica per a aconseguir un aprenentatge reflexiu i personal.

Futures i futurs alumnes, us engresquem a gaudir d’aquest batxillerat!!

Arts Escèniques

Si ets un alumne amb interès pels temes socials, econòmics i polítics; o si t’agrada relacionar-te amb la gent i ets un bon comunicador, observador; o si tens bona memòria, ets intuïtiu, amb bona capacitat de compressió i expressió; o si ets persuasiu, responsable i, en general, amb bones habilitats socials, et recomanem que escullis l’opció de les Ciències Social com a opció de Batxillerat.

Amb aquesta opció podràs accedir més fàcilment a les carreres d’Economia, Ciències Polítiques i de l’Administració, Finances i Comptabilitat, Turisme, Dret, Treball Social, Magisteri, Ciències de l’Activitat Física i Esportiva, Pedagogia, Periodisme i Comunicació Audiovisual.

ITINERARI